Institut Esthederm je jednou z mála značek, která při vývoji svých produktů přemýšlí také nad jejich provázaností se zákroky estetické medicíny. Díky tomu nabízí zákaznicím ucelený systém péče vhodné jak před samotným zákrokem, tak po něm.

Na kteroukoli proceduru estetické medicíny byste měly pleť předem připravit. Začněte s tím zhruba měsíc před samotným zákrokem. Základem péče by mělo být Univerzální převýchovné sérum. Podle toho, zda vaši pleť trápí spíše dehydratace, nedostatek výživy nebo přecitlivělost, ho můžete kombinovat s krémy a séry z převýchovných řad – Cellular Water (hydratace), Sensi System (citlivost), Pure System (problematická pleť), Nutri System (výživa) nebo Esthe White (Pigmentové skvrny).

V samotný den zákroku vyčistěte pleť hloubkovým čističem Osmoclean Hloubkový čistič pórů a použijte Cellular Water Buněčnou vodu ve spreji, která buňkám dodá tolik potřebnou energii. V týdnech po estetické proceduře doporučujeme používat některou z intenzivních řad, jejíž produkty nejlépe napomohou k prodloužení účinku zkrášlujícího zákroku. Nevíte, která se pro vás hodí nejvíc? Připravili jsme vám přehledný návod!
  • Ošetření kyselinou hyaluronovou nebo botox: Vaše pleť ocení hydrataci, proto sáhněte po produktech Intenzivní řady Hyaluronic, které prodlouží efekt injekční aplikace. 
  • Remodelace frakčním laserem: Pokožku dokonale zklidní sérum z Intenzivní řady Vitamin E². Po zhojení můžete přejít na Intenzivní řadu Retinol
  • Laser na hyperpigmentaci: Pro vás je ideální Intenzivní řada Vitamin C, která pleť barevně sjednotí, vypne a projasní.
  • Mezoterapie: Toto ošetření nejlépe doplní Intenzivní řada Spiruline. Sladkovodní řasa spirulina obsahuje více než 220 důležitých prvků, díky kterým mají tyto produkty mimořádné revitalizační a obnovující účinky.
  • Laserová ošetření akné: Také v tomto případě vaši pleť zklidní sérum z Intenzivní řady Vitamin E².
  • Terapie modrým světlem: Léčbu akné podpoří Intenzivní řada Propolis+, která díky vysokému obsahu mateří kašičky pleť intenzivně čistí, odstraňuje záněty a eliminuje nedokonalosti a jizvičky. 
  • Chemický peeling: Efekt chemického peelingu nejlépe podpoří intenzivní řady Aha Peel a Retinol
  • Zeštíhlující tělové procedury: Zkombinujte je s Morpho Fitness Zeštíhlujícím koncentrátem na tělo, kterému se ne náhodou přezdívá „sport v tubě“!

Každá z intenzivních kúr by měla trvat dva měsíce. Poté můžete bez obav přejít na některou z převýchovných či anti-age řad Institutu Esthederm a užívat si efektu zkrášlovacího zákroku na maximum!

Foto: Shutterstock.com